Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

divendres, de setembre 24, 2004

Ningú no parla de la piscina de Pedro-Jota

Sembla que els eivissencs i eivissenques no tenim dret a estar puntualment informats del que passa més enllà de Tagomago, per molt que ens afecti. D’aquesta menera, podríem tenir el president de comunitat més corrupte de l’Estat que, com els seus escàndols no tenguin un puntet picant (com p.e., que passi factures d’una casa de putes a les arques públiques) aquí no arriba res. Exemple d’això és el fet que Jaume Matas dictàs, sent Ministre de Medi Ambient, una ordre ministerial per salvar la piscina del xalet que Pedro J. Ramírez (director del diari El Mundo) s’havia construït en zona de domini públic marítimo-terrestre a Mallorca. La cosa està en que l’ordre en qüestió declarà la piscina pública i gratuïta per evitar la seva demolició, la qual cosa paralitzà l’expedient obert per la comunitat autònoma. Per evitar, però, que ningú més no accedís a la propietat de l’editor d'El Mundo, l’ordre ministerial mai no es va publicar al BOE, deixant la piscineta a un limbo jurídic molt convenient. Curiosament, tot i que aquesta "corruptela" afecta de ple a l’Honorable President, (el de tots), a Eivissa no s’ha publicat ni una linia sobre el tema.

5 Comments:

Anonymous Anònim said...

El que és greu és que a Eivissa i a Formentera hi ha infraccions urbanístiques de l'alçada del que ha fet Pedro J. o més bèsties (pel que fa a impacte ambiental i vulneració de la legalitat), i fa anys que tenen impunitat. No tan sols han passat despercebudes per als mitjans de comunicació sinó que tot i ser congudes per l'administració competent, no s'hi ha fet res (ni en època del Pacte ni ara). Això és greu.

27/9/04 8:44 a. m.  
Anonymous Anònim said...

El que és greu és que hi hagi a Eivissa infraccions urbanístiques tant o més greus que la de Pedro J. (tant legalment com ambientalment) que gaudeixen de total impunitat tant als mitjans de comunicació com per part de les administracions que, tot i tenir-ne coneixement, no fan res al respecte. Això és greu.

27/9/04 11:40 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Segurament, Diario de Ibiza no vol encetar una guerra mediàtica amb El Mundo no perquè tingúes por sinó per tractar-se d'una "xorrada" de Mallorca i que, a més, afecta ja a una guerra en tota regla entre Pere Serra (editor d'Última Hora i Diari de Balears) i El Mundo

28/9/04 12:53 p. m.  
Anonymous Anònim said...

També existeix el diari Ultima Hora a Eivissa i no n'ha dit res. Per altra banda, que el president de la comunitat sigui un corrupte no és cap "xorradeta". Tal vegada el públic hauria de tenir els elements per jutjar el per què dels articles pro PP de El Mundo

29/9/04 8:51 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Efectivament, no deixa de ser curiós que s'edició eivissenca d'Ultima Hora hagi retallat totes ses notícies i cartes sobre aquest tema.

29/9/04 11:47 a. m.  

Afegeix un comentari

<< Home