Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dimecres, de setembre 22, 2004

Eivissa Confidencial supera les 5000 visites

Aquesta web va superar ahir les 5000 pàgines vistes des que es va difondre la seua creació amb un missatge enviat inicialment a una norantena de persones, que després ha anat circulant. La mitjana diària de visites supera les 450, tot i que hi ha puntes de més 1000 visites els dies en què Vilaweb i E-notícies varen fer-se ressò de l'aparició d'Eivissa Confidencial.



Estam segurs que la quantitat i la qualitat d'informacions i comentaris que es publiquen aquí només pot créixer. Volem animar tothom a introduir la seua opinió a la secció de comentaris. No fa falta estar registrat, encara que ho paregui a primera vista.

4 Comments:

Anonymous Anònim said...

No m'estranya que tingeu èxit, i és que tan el disseny com el contingut estan molt bé. Sàpigueu que des de Barcelona també se us segueix (i no sóc pas un eivissenc desplaçat). No heu pensat de fer una edició per totes les Illes Balears (i Pitiüses)?
Algú sap si hi ha qualque mitjà sobre Mallorca i Menorca, tan bo com el vostre?
Ah, i felicitats!

Òscar Alda

22/9/04 1:32 p. m.  
Anonymous Anònim said...

És molt interessant poder coneixer aquelles informacions que solen coneixer només els polítics i la gent més propera a ells. Sou una mena de "Salsa Rosa" a la eivissenca. M'agrada!

22/9/04 3:46 p. m.  
Blogger Eivissa Confidencial said...

Gràcies pels compliments. Sobre les interpel·lacions directes, només dir que no existeixen mitjans de comunicació propiament "balears". Es podria dir que no som un espai comunicacional unitari. Per aquesta raó, i perquè no sabriem per on començar a buscar fonts, no tenim previst anar més enllà del nostre àmbit territorial.

23/9/04 12:22 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Entenc que la gràcia d'aquest blog és l'anonimat dels seus autors, però què hem de fer si tenim alguna informació susceptible d'aparèixer a l'e-confidencial? Perquè no poseu només que sigui una adreça de mail per poder contactar amb valtros?

23/9/04 8:12 a. m.  

Afegeix un comentari

<< Home