Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dimecres, de setembre 15, 2004

No volen requalificar terrenys d'en Matutes

EU, ERC i ENE es neguen a requalificar terrenys del sector 6 de Ses Feixes per compensar els propietaris del front marítim (sector 8), tal i com preveu la darrera solució publicada als diaris. Fonts d'aquests partits asseguren que és inacceptable cap solució que passi per damunt d'aquest principi: no es poden convertir terrenys rústics en urbans, i menys si són d'en Matutes. És una qüestió de coherència, diuen. "No es pot criticar el PTI per aquestes coses i acceptar que es faci el mateix a Vila".
És cert que hi ha preocupació entre sectors progressites per la possibilitat que pugui passar el mateix que amb el PTI (el Pacte no va aconseguir aprovar-lo i ara n'hi ha un que és molt pitjor). Tot i així, hi ha qui puntualitza que si els partits minoritaris han d'acceptar contra el seu criteri un Pla que agrada al PP simplement pel fet d'aprovar-lo, millor és que l'aprovi el PSOE amb el PP. De fet, el PP ja ha dit que està d'acord amb la solució de Ses Feixes que pareix que proposa el PSOE. Està per veure si és un farol o va de veres.


2 Comments:

Anonymous Anònim said...

El que estan fent amb ses Feixes és molt trist, però no ens ha de sorprendre venint d'un ajuntament que ha refet l'avinguda Espanya amb sous del Patrimoni de la Humanitat.

15/9/04 1:25 p. m.  
Anonymous Anònim said...

El que està fent l'Ajuntament amb ses Feixes no ens hauria de sorprendre. Darrerament hem llegit les declaracions de "l'amo" deixant clar que per a ell PP i PSOE tanto monta, monta tanto. Haurem de veure si els altres partits coneixen el sinificat de la paraula dignitat i es recorden que en política s'ha d'estar per defensar l'interès general. Crec, francament, que estan una bona mica abduits i no sabran estar a l'alçada del que s'espera d'ells.

18/9/04 8:45 a. m.  

Afegeix un comentari

<< Home