Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dimarts, de setembre 14, 2004

Alcalde i vesins de Fruitera no es parlen

Avui s'ha sabut que el Jutjat Contenciós-Administratiu núm 2 de Palma de Mallorca ha admès a tràmit el recurs de l'Associació de Vesins de Santa Gertrudis de Fruitera contra les llicències de l'antiga barbacoa, reconvertida en l'enèsima macro-discoteca d'Eivissa. L'equip de govern municipal del PP segueix mostrant una complicitat total amb els promotors de l'activitat denunciada, a pesar que en el seu moment es varen recollir més de 2000 signatures en contra.
Una de les conseqüències més palpables del contenciós és que l'equip de govern ignora sistemàticament els escrits que li remet l'Associació de Vesins siga quin siga el contingut. Això passa des que la directiva teledirigida pel PP va veure's forçada a dimitir pel conflicte de la discoteca. Un conflicte que va fer impossible compaginar el respecte per la voluntat del poble i la lleialtat a l'alcalde. En tot cas, l'Associació de Vesins ha doblat el nombre de socis en un any, i segueix complint les seues funcions i relacionant-se amb la resta d'administracions amb total normalitat. De fet, durant les festes patronals de Santa Gertrudis es preveu una festa per celebrar els 25 anys de l'Associació.

6 Comments:

Anonymous Anònim said...

No sé de què es queixen. Voten sistemàticament un alcalde del PP (processat i responsable d'un dels ajuntaments més corruptes en matèria urbanística, per cert). Ja haurien de saber quina és la política dels alcaldes del PP en relació a aquest tipus de locals: absoluta impunitat (Km 5, DC 10, etc).

15/9/04 9:06 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Collons, ja em diràs si a Santa Eulària hi ha cap alternativa a l'actual equip de govern. En tot cas, si existeix, a Santa Gertrudis no la coneixen. I com et descuidis acabarà sortint del PP mateix... Perquè dient que els pobles que voten PP tenen el que es mereixen, no contribueix a canviar res. La gent no es torna d'esquerres simplement perquè un alcalde de dretes els putegi.

15/9/04 10:08 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Amb això de sa discoteca a sa barbacoa de Santa Gertrudis,es vesins param i ses autoritats posen sa vaselina per tal que ho tenguin més fàcil.

22/9/04 10:41 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

22/9/04 10:41 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Cuando en toda Europa estan cerrando las grandes discotecas,aqui tienen todo el apoyo de los que mandan(sean del color que sean),y nos estan vendiendo que son la salvación de nuestro turismo,sin pararse a pensar que el tipo de gente que atraen estos establecimientoslo que lo que hace es ahuyentar otro tipo de turismo mucho más rentable y respetuoso con la isla y,sobre todo,para la gente que vivimos y trabajamos aqui,y que deberiamos ser los primeros a tener en cuenta a la hora de tomar decisiones por parte de los politicos,representa una gran perdida de calidad de vida(ruidos,accidentes,drogas etc.)

23/9/04 5:39 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Si tenen un batle que els puteja i no en saben votar un altre, efectivament, tenen el que es mereixen. No vull dir que hi hagi un alternativa millor, però les coses començarien a canviar el dia en que els electors s'adonessin que poden canviar d'alcalde cada 4 anys i perdessin la por a fer-ho. Segur que els polítics mirarien de fer-ho molt millor i no emprenyar massa.

25/10/04 4:58 p. m.  

Afegeix un comentari

<< Home