Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dissabte, de setembre 11, 2004

Vaga de fam contra el PTI?

Entre cercles joves vinculats amb plataformes de defensa del territori es comenta la necessitat que hi hagi alguna acció espectacular abans que s'aprovi el Pla Territorial Insular. D'entrada no són partidaris d'una manifestació perquè, segons diuen, aconseguir 15 o 20 mil persones no tendria l'impacte que es busca, especialment vista la resposta donada pel Consell a l'exitosa manifestació contra les autopistes del mes de juny. El que es busca, expliquen els impulsors de la idea, és una acció que transmeti una crida desesperada, que tengui ressò fora d'Eivissa (inclosos els països d'origen dels turistes), per tal d'aconseguir tota l'ajuda i la solidaritat possibles front a la destrucció irreversible que podria provocar el PTI del PP.
S'ha parlat d'una tancada indefinida en un recinte simbòlic de l'illa d'Eivissa (a l'estil dels sense papers), una vaga de fam, una ruta marítima al voltant de l'illa en un vaixell emblemàtic, o una combinació d'aquestes coses.

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

Jo seria partidari de contactar amb Greenpeace a vore si ens deixaven el Rainbow Warrior o algun dels vaixells emblemàtics i fer-lo venir a Eivissa per reconèixer la costa. Potser és una mica ambiciós però sempre hi serem d'hora per fer rebaixes...

Ànims a tots. Que la lluita continuï!

11/9/04 7:49 p. m.  

Afegeix un comentari

<< Home