Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

divendres, de setembre 17, 2004

El PSOE desautoritza Tarrés (però només a Ultima Hora)

Per si l'alcalde de Vila no havia quedat prou en evidència amb el canvi de postura gratuït sobre el segon cinturó de ronda, també el PSOE l'ha desautoritzat. Roque López, l'enemic i successor de l'alcalde com a Secretari General del partit, ha dit que el PSOE està d'acord amb desdoblar el segon cinturó però no està a favor del projecte del PP. La notícia la publica l'Ultima Hora, [versió paper] encara que no constata l'evident contradicció del nou lider del PSOE al que va dir l'alcalde. En tot cas, no és preocupant per a en Tarrés, perquè diuen que allò que no surt a Diario de Ibiza no existeix. I pareix que en Joan Serra, el director, i en Xico Tarrés segueixen essent cul i merda (entengui's, amics de tota la vida). Per aquesta raó, bàsicament, la notícia no tenia cap interès per als lectors d'Es Diari.

Fonts de la Plataforma han assegurat a Eivissa Confidencial que durant la reunió en què l'Ajuntament els va dir que rebutjava el projecte del PP ja varen intuir que la posició de l'alcalde no era sincera.

Tot això, evidentment és munició per a l'oposició. I na Virtudes Marí (PP) no ha deixat passar l'ocasió per a punyir a la ferida.