Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dijous, de setembre 23, 2004

Acusen en Toni Costa de "sectarisme"

En un article publicat per El Semanal Digital (un confidencial madrileny) s'acusa el flamant nou president de Paradores Nacionales, el socialista eivissenc Toni Costa, d'estar fent una caça de bruixes. L'article parla de "purga", "clima turbio", "escándalo" i "sectarismo" per referir-se als canvis directius i de destinació d'alguns treballadors a l'empresa pública. Segons s'afirma, l'objectiu és apartar de les posicions de poder, si és necessari amb amenaces, tots el que hagin tengut alguna cosa a veure amb l'anterior cúpula directiva del PP.
El Semanal Digital és un confidencial obertament aliniat amb el PP. Tant que fins i tot es pot intuir quin sector concret d'aquest partit hi ha darrera.

3 Comments:

Anonymous Anònim said...

Per aquí va sortir publicat que se'n duria en Joan Marge (cap del PSOE a Sant Antoni) a Madrid per ajudar-lo a gestionar el xiringuito dels paradors. Segurament el va triar per la seua vàlua professional.

23/9/04 3:44 p. m.  
Anonymous Anònim said...

És igualment criticable la "purga" que els mateixos socialistes estan efectuant a Eivissa dins del seu propi partit, on tota la murcianada vinguda de fora està arraconant els pocs eivissencs amb un mínim sentit de la pròpia identitat que queden.

24/9/04 9:27 a. m.  
Anonymous Anònim said...

El primer escàndol és que hagin nomenat un pajaro així per a un càrrec com aquest. Pels polítics sectari vol dir "ho fan els altres"; correcte vol dir "ho feim naltros". Conyes a part, algú hauria d'avisar els de més amunt de la perla que s'han emportat abans que sigui massa tard.

24/9/04 11:02 a. m.  

Afegeix un comentari

<< Home