Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dijous, de setembre 23, 2004

Pere Palau anima a fer al·legacions al PTI

El president del Consell pensa que el PTI és millorable i està obert a retallar algunes restriccions. De fet, en reunions que ha tengut amb diversos col·lectius, els ha dit que si pensen que és massa restrictiu en algun sentit facin al·legacions. Hi ha diversos punts sobre els que anima a fer al·legacions "amb el màxim número de signatures". Els principals es refereixen a la segregació de finques en zona forestal, i la tipologia de cases en zones protegides. En particular, ha donat a entendre en aquestes reunions que acceptaria aplicar la norma que facilita les segregacions per donació o herença a les zones forestals (pel que sembla ara només s'aplica a les zones LEN), i que pensa que les cases en zones protegides haurien de poder tenir més d'una planta.

3 Comments:

Anonymous Anònim said...

...pensa que les cases en zones protegides haurien de poder tenir més d'una planta.Jo permetria fer hotels, directament. Si hem de destrossar l'illa, per què allargar l'agonia? Urbanitzem-la tota! Quan haguem aconseguit que tot Eivissa sigui sòl urbà podrem exigir a les administracions que facin una xarxa de metro. Jo agafaré la línia 3 per anar a Portinatx.

23/9/04 8:05 a. m.  
Blogger Eivissa Confidencial said...

Bé, no vas desancaminat. De fet també s'explicava en una d'aquestes reunions que la gent podrà fer instal·lacions d'agroturisme i turisme rural per tot Eivissa. I allà on no es pugui (àrees protegides), posaran que es puguin fer "habitacions vacacionals", perquè tothom pugui convertir ca seua en un negoci.

23/9/04 10:54 a. m.  
Anonymous Anònim said...

La realitat és que a sòl rústic, segons el PTI, també es podran fer hotels, a part de l'oferta d'agroturisme i hotel rural. La diferència és que per als hotels no s'estableixen límits de places ni de superficie com sí passa amb aquests altres establiments. Està clar que algú del PP té algun projecte que vol tirar endavant i, com tot, ho fan a mida. A Eivissa els projectes urbanístics no s'adapten a la normativa sinó la normativa als projectes

25/9/04 9:58 p. m.  

Afegeix un comentari

<< Home