Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dijous, de setembre 23, 2004

La Plataforma tendrà un programa a Ràdio UC

L'emissora lliure Ràdio UC (87.8 FM) prepara un programa per a donar veu a la gent de la Plataforma contra les Autopistes. El programa, que encara no se sap si s'emetrà un o dos dies per setmana, pretén convidar des d'afectats anònims fins a polítics del màxim nivell. La previsió és que comenci la primera setmana d'Octubre.

3 Comments:

Anonymous Anònim said...

Que vagin alerta els de Ràdio UC si volen demanar alguna subvenció al Consell en un futur. I els de la Plataforma, sàpiguen que estan tots fitxats. Els "serveis d'informació" del Consell arriben a tot arreu, especialment a Eivissa (on tot se sap i tothom es coneix). És trist però és així.

24/9/04 9:45 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Vull suposar que radio Uc no es ven i, per tant, els programes no els fan per agradar al "régimen" i aconseguir subvencions. Des d'aquí les meves felicitacions a Radio Uc per l'iniciativa i a les Plataformes per la seva feina.

25/9/04 10:02 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Felicitats per a la gent del Col·lectiu Cultural i lliure, per a possar en marxa aquest tipus de programa de participació i veu directa de la societat civil a dins d´una illa que l´ùnic que conta son els interessos econòmics d´uns pocs i la publicitat que ens venen, sense escrúpols, per emissores de ràdio que només volen sous, audiència i manipulació i a més emeten sense cap mena de legalitat. Exemples a Eivissa en tenim un calaportal. senyors de la publicitat i del sistema democratic, que encara queden més dials buits? Què esperau, correu que tots són per a valtros i els vostres mercenaris. Molta merda a RÀDIO ÈXIT - PUNTO RÀDIO, COPE FM, GLOBAL RADIO, HOLIDAY FM ...les que estiran montant les discoteques i es que vendran de la mateixa classe en els pròxims anys.

17/10/04 10:43 p. m.  

Afegeix un comentari

<< Home