Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dimarts, de setembre 28, 2004

Sala torna a fer d'advocat de Cretu

José Sala Torres (PP), advocat en exercici des del 1978 i actual alcalde de Sant Antoni, s'ha afegit al lletrat de Michael Cretu per recórrer (en nom de l'Ajuntament) la decisió del Jutjat de Palma que denega la suspensió de la demolició de la mansió il·legal de Corona. Segons ha pogut saber Eivissa Confidencial, la bona relació de Sala amb Cretu no és nova. De fet, Sala va treballar per Cretu durant el procés de construcció de la mansió (abans de ser alcalde). No està clar si va representar formalment el compositor romanès com a advocat, però com a mínim va fer determinats encàrrecs per contribuir a l'obtenció de la llicència que posteriorment es va declarar il·legal.

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

Fins que no desaparegui l'entramat de corrupció urbanística que hi ha dins l'ajuntament de Sant Antoni (tècnics municipals inclosos), seguirà havent-hi Cretus. No oblidem que al senyor Cretu li van donar una llicència municipal d'obres. Però cadascú vota el que vota i té el que es mereix, no?

28/9/04 8:35 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Si l'entramat de corrupció urbanística només afectàs a l'Ajuntament de Sant Antoni estariem d'enhorabona. Llàstima que jutges i fiscals no es prenguin més seriosament aquest tipus de delinqüència, al pas que anam seria l'única via per retallar un poc aquesta "cosa nostra" tan típica a les nostres institucions

28/9/04 9:05 a. m.  

Afegeix un comentari

<< Home