Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dimecres, de setembre 29, 2004

Una residència per a caps d'Estat a "Sa Conillera"

Quan en Matutes va fer pública la seua intenció de cedir al Consell la seua part en uns terrenys situats en àrees protegides, va dir que ho hauria fet igual amb el PSOE al govern, però no amb el Pacte. En aquell moment ja es va dir que estava emprenyat perquè durant la legislatura progressista havia ofert una donació al Consell, que no havia estat acceptada. Eivissa Confidencial ha sabut ara que l'oferta consistia en donar l'illot de Sa Conillera (sí, pareix que també és propietat d'en Matutes) amb la finalitat que s'hi construís una residència per a caps d'Estat i/o mandataris estrangers. L'equip de govern del Pacte va rebutjar l'oferta condicionada perquè no els va parèixer una bona idea posar un pegat de ciment a l'illot, ni que fos per un projecte interessant.

6 Comments:

Anonymous Anònim said...

I per què havia de ser un projecte interessant? De fet em sembla que el que volia Matutes era fer ell l'hotel a Conillera i, a canvi, regalar ses Bledes. Costa imaginar què deu tenir dins es cap aquesta gent que només veu el símbol del dolar durant tota la seva vida. És una llàstima que per fer realitat els seus "somnis" ens hagin de destroçar l'illa de tots

29/9/04 8:27 a. m.  
Anonymous Anònim said...

És molt fàcil donar terrenys protegits o illots on no s'hi pot fer res. Per què no regalen al Consell un bon solar on s'hi pugui fer una biblioteca o algun equipament similar? Però sabeu què és el pitjor tot tot? Que els eivissencs llegim al decano que "Matutes cede terrenos... i encara ens ho creiem. Ibicencos ilusos, com diria aquell.

29/9/04 9:39 a. m.  
Blogger Eivissa Confidencial said...

El que volíem dir és que si la ubicació no fos un problema, el projecte podria ser interessant. No es pot negar que una instal·lació així duria "turisme de qualitat".

29/9/04 11:44 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Segurament també va posar com a condició que es digués "Palau d'Abel Matutes".

29/9/04 11:45 a. m.  
Anonymous Anònim said...

No home, no. En tot cas palacio Abel Matutes.

29/9/04 1:54 p. m.  
Anonymous Anònim said...

N'Ansar ja ve, quin turisme de més qualitat podem esperar? Serà que no el podia suportar més al seu iot i per això volia fer-li un hotel a un illot

29/9/04 8:57 p. m.  

Afegeix un comentari

<< Home