Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dijous, de setembre 30, 2004

Gent del Pacte, enfadada amb el GEN

No ha fet cap gràcia entre alguns membres del Pacte de Vila el comunicat del GEN sobre el PGOU que s'està negociant. Aquestes persones es queixen que els titulars més apocalíptics, com aquest de Diario de Ibiza, sempre se'ls emporta el Pacte i que pareix que el PTI del PP no els preocupi tant. També s'ha sentit dir que se'ls troba a faltar en el tema de l'ampliació del port, i fins i tot expliquen que a una reunió els representants del GEN varen dir que no tenien una postura concreta sobre alguna de les obres previstes a Botafoc.
És possible, tanmateix, que el problema en realitat siga diferent. Si el GEN fa un comunicat dient que el PTI comporta la "destrucció total" d'Eivissa, no és res nou ni morbós. En canvi, si ho diu d'un pla urbanístic del Pacte, l'interès mediàtic és superior. Siga com siga, el primer comunicat del GEN sobre el PTI denunciava que les seues estipulacions "suposen un retrocés de 20 anys en matèria d’Ordenació Territorial a l’illa d’Eivissa i condemnen a la definitiva desaparició als espais naturals".

10 Comments:

Anonymous Anònim said...

La gent del GEN manté una política púrament mediàtica. Com és que, per exemple, en època del Pacte es van fartar a presentar denúncies de temes urbanístics davant del Consell, i en aquesta legislatura pràcticament no n'han presentat cap?

30/9/04 8:02 a. m.  
Anonymous Anònim said...

A estos se les ve el plumero. Parece que están más interesados en joder a los próximos que en conseguir parar la hormigonera del PP. Buades no era del GEN, ¿o si?

30/9/04 9:29 a. m.  
Anonymous Anònim said...

No, Buades no era del gen. Se ve que algunos andan bastante perdidos, voluntaria o involuntariamente. Tal vez si se molestaran en informarse debidamente...

30/9/04 12:39 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Sembla que algunes persones han deixat de llegir la premsa darrerament. El volum de denuncies presentades pel GEN es manté constant. El que sí ha anat canviant al llarg del temps son les instàncies davant les quals es presenten, ja que les administracions locals s'han mostrat SEMPRE inoperants al respecte. Es pot dir que els actuacions es van decantant més cap a la batalla jurídica que cap el camp mediàtic. Tota la informació en la que pogueu estar interessats, la podeu sol.licitar al grup. Estam segurs que amb una millor informació es podrà parlar amb més coneixement de causa que fent només interpretacions personals.
GEN-GOB Eivissa

30/9/04 12:50 p. m.  
Anonymous Anònim said...

No sé on presenteu les denúncies ni en quina quantitat però el cert és que la lluita contra la construcció ilegal està sota mínims i els resultats estan a la vista (heu aconseguit que alguna institució precinti o aturi alguna obra?). La inoperància d'algunes institucions és insostenible davant d'una allau contínua de denúncies (d'això s'en diu fer pressió).

30/9/04 1:59 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Home, la sentència de demolició de Can Cretu qui l'ha aconseguit? El GEN. Esperem que hi hagi molts més èxits com aquest. Endavant!

30/9/04 3:17 p. m.  
Anonymous Anònim said...

La demolició de can Cretu? Gràcies al GEN? Quina demolició, per cert? No seria la primera sentència de demolició que quedàs sense executar. En fi, en vida vostra! Jo he perdut tota confiança no només en el Consell (dels ajuntaments val més no parlar-ne), sinó en l'eficàcia de la justícia. Casos flagrants d'infraccions urbanístiques (iguals o més greus que can Cretu) han acabat legalitzats als jutjats o bé el jutge finalment ha dit que no existeix objecte de delicte, etc.

30/9/04 6:00 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Bé, si tens una posició de pessimista integral sobre Eivissa puc entendre que no estigues content amb el GEN. Però ni així, el GEN no crec que tenga la part més important de culpa de com van les coses...

30/9/04 8:15 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Sabeu què passa? Que això no és més que el reflex de la tendència general de la societat pitiüsa. Llevat de la Plataforma antiautopista (promoguda per gent directament afectada), no veig una reacció de la població davant de la degradació del nostre territori, sinó tot el contrari. Les associacions de propietaris de finques, els pagesos, si els deixàssiu construir el que volen, tendríeu es Amunts urbanitzats en dos dies, i parcel·lacions per salar i fregir. No oblideu que Pere Palau va guanyar les eleccions amenaçant en permetre construir en ANEI, en fer camps de golf... i la gent el va votar! Tenim el que ens mereixem.

1/10/04 8:12 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Jo fa temps que em miro d'explicar com és que a Eivissa molta gent només mira pels diners a curt termini. I la veritat és que he acabat pensant que podria ser degut a l'escassesa que durant anys s'ha viscut a Eivissa (entengueu-me! no vull dir que hi haguès fam), de manera que el boom dels 60 va colpir tant la societat illenca que avui encara no ens n'hem recuperat. De subsistir amb modèstia a aquesta "abundància" que això provocà és algo que no tothom va poder assimilar. Trobeu que podria tenir això a veure?

2/10/04 4:39 p. m.  

Afegeix un comentari

<< Home