Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dimarts, de juny 07, 2005

Admès a tràmit el recurs del GEN contra el PTI

La Sala Contenciosa-Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears ha admès a tràmit el recurs del GEN contra el Pla Territorial Insular. El grup ecologista donarà a conèixer avui amb tota probabilitat les raons de la impugnació de la llei, que va entrar en vigor fa una mica més de dos mesos. La discreció que el GEN havia mantingut sobre la presentació d'aquest recurs havia alimentat certa rumorologia que indicava que no s'havia fet, tal i com vàrem publicar.

10 Comments:

Anonymous Anònim said...

Ah, però encara existeix el GEN? És un consol saber-ho.

7/6/05 7:55 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Quina barra¡ I tu qui ets i que fas per aquesta illa? O ets dels que critiques i dius els que haurien de fer els altres pero no fas res? No llegeixes els diaris?

7/6/05 8:03 a. m.  
Anonymous Anònim said...

I ara que direu els que criticaveu?

7/6/05 8:25 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Aquests són els problemes de la "rumorologia" sense contrastar. Una altra entrepossada d'EC!

7/6/05 9:13 a. m.  
Blogger Eivissa Confidencial said...

Eivissa Confidencial en cap moment va afirmar que el GEN no hagués presentat recurs. El titular portava un interrogant i l'únic que deia és que havia acabat el termini sense que ningú hagués fet públic res.

Tenim tota la intenció de seguir fent-nos ressò de la rumorologia, perquè fins i tot els rumors falsos ens ajuden a conèixer millor el que passa a Eivissa.

7/6/05 9:20 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Jo crec que qui no s'entera que el GEN existeix, realment és que no s'entera de res. Altra cosa és enterar-se de que l'esquerra existeix a Eivissa. Si hi és deu estar en estat de coma. Actualement l'oposició la fan els ecologistes i els col.lectius anti-autopistes. Els polítics,(gairebé tots) com sempre,com a molt, negociant cadires.

7/6/05 10:13 a. m.  
Anonymous Anònim said...

EC, que no s'havés posat cap contenciòs al PTI no era cap rumor, era una idea vostra. Per si us interessa puc assegurar-vos que n'hi ha més d'un i més de dos. I això no és rumorologia ni suposicions, és el que hi ha.
Una altra cosa: algun partit de l'"oposició" n'ha posat algun? o, com sempre deixen la feina als que no cobren? Qui en té més obligació?

7/6/05 10:18 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Jo vaig ser un dels que vaig criticar. Ara només em queda criticar el secretisme en què s'ha duit el tema. Si algú entén perquè fan una cosa així, que mos ho expliqui.

7/6/05 10:20 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Em sembla que el GEN va anunciar, des del primer moment, que recurriria el PTI. És d'allò més habitual que es doni a conèixer oficialment en el moment en que el recurs s'admet a tràmit. Si tota la gent que es dedica a criticar perquè sí invertís la meitat d'aquest esforç en ajudar a les bones causes, tot aniria millor

7/6/05 10:37 a. m.  
Blogger Eivissa Confidencial said...

Això anava molt bé fins que ha arribat l'hora del pati i han tornat els nens.

El sistema de comentaris està desactivat temporalment.

7/6/05 10:55 a. m.  

Afegeix un comentari

<< Home