Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dimarts, d’agost 30, 2005

L'art d'anunciar projectes una vegada i una altra

Llegim avui a Diario de Ibiza que la Comissió de Patrimoni estudiarà aquesta setmana la protecció de Sa Graduada. Si no fos un tema relacionat amb Joan Marí Tur, pensaríem que el diari s'ha equivocat i ha publicat una notícia antiga. En concret de la setmana del 18 de juliol, que és quan el Conseller va anunciar que l'edifici ja estava protegit. Ara pareix que el tema fins i tot s'ha de tornar a discutir a la ponència tècnica.
De poc haurà vengut que la protecció de Sa Graduada no surti a l'Enciclopèdia com a mèrit de Marí Tur. La rehabilitació del Teatre Pereira i la Comandància Militar, que no tenen ni tan sols projecte acabat. El mateix dia que el Pacte ho denunciava, hi apareix just al costat l'enèsima foto amb el Conseller visitant l'interior del Pereira fent propaganda de la rehabilitació. Per cert que diuen que les obres començaran a principis del 2006, quan suposadament (si féssim cas dels anuncis anteriors) a finals d'enguany ja haurien d'estar acabades.


Altres exemples de Botja anunciant una mateixa cosa repetidament són la rehabilitació de l'església de Sant Josep o la restauració de la torre de la Punta de sa Gavina a Formentera, que ha sortit ja 4 o 5 vegades i encara no han començat les obres.

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

VIVAN LAS AUTOPISTAS ESPAÑOLAS
OLE
OLE
OLE

29/5/06 1:03 p. m.  

Afegeix un comentari

<< Home