Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dimarts, d’agost 30, 2005

Fa dies que no treballen amb l'autopista

Es va fer molta remor quan suposadament començaven les obres de la nova carretera de l'aeroport. Però la Plataforma Antiautopista (que per cert ha actualitzat la web) ja va advertir que era una farsa. Malgrat que inexplicablement algun diari no ho va publicar, els moviments de terra es feren exclusivament a les finques que Matutes té a la zona. I no se sap si ja estan expropiades o potser només les ha cedit per als actes propagandístics relacionats amb l'inici de les obres.
La veritat és que fa dies que ja no hi ha cap màquina treballant. Varen fer una enorme explanada per tal que tothom que transita per les vies de l'aeroport i Ses Salines pugui veure el tamany que tendrà l'autopista (uns 80 metres, si feim cas de l'amplada que han deixat). Però tal i com s'esperava les màquines varen desaparèixer en poc temps. És bo d'endevinar que la raó per la qual no poden continuar és que el procés d'expropiacions no està tan avançat com deien.


Fins ara no hem vist que cap mitjà de comunicació s'hagi fet ressò d'aquesta notícia o hagi demanat explicacions als responsables polítics d'aquest nou engany a la ciutadania.