Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dimecres, de febrer 09, 2005

Novament, el dilema entre negociar o plantar-se

Els partits de l'equip de govern de l'Ajuntament de Vila (un menys que la darrera vegada) es tornen a trobar amb un dilema a l'hora de respondre als projectes de l'Autoritat Portuària. Un dilema ben il·lustrat per les diferents informacions de dimarts a dos diaris. Diario de Ibiza interpreta que l'Autoritat Portuària va per lliure i El Mundo que està negociant amb l'Ajuntament. Qui diu la veritat?
És efectivament una nova ocasió en què s'hauran de decidir entre negociar o plantar-se. El fet és que l'Autoritat Portuària acabarà fent el que vulgui, però pareix que primer intentarà que l'Ajuntament beneeixi el projecte. En aquest context, el tripartit pot intentar aconseguir alguna millora a canvi d'acceptar un projecte que no vol, o simplement rebutjar-lo frontalment renunciant a introduir-hi millores. És la situació típica en què els partits poden compartir exactament les mateixes idees i tanmateix acabar barallant-se perquè uns són pragmàtics i els altres gent de principis.
També es comenta la curiositat que Marià Marí (portaveu del GEN) no va mostrar-se en contra de la plataforma de Botafoc quan va participar, en qualitat de vesí de la zona, a la ronda de contactes que va fer l'Ajuntament. S'ha de precisar, però, que el GEN sí que s'ha manifestat clarament en contra de l'ampliació.