Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dilluns, de febrer 07, 2005

La denúncia contra Botja no està arxivada

Joan Marí Tur, Botja, va anunciar abans de Nadal que havien arxivat la denúncia del Pacte per les obres fetes a la seua casa de sa Talaia. També va dir que posaria una querella contra els que havien signat la denúncia, per haver-se demostrat que era falsa. Segons ens expliquen, però, a dia d'avui no hi ha cap constància oficial que la denúncia s'hagi arxivat. Evidentment no es pot descartar que l'arxiu s'acordi en els propers dies o setmanes. Però no sabem si el conseller va tenir coneixement "extraoficial" de la intenció d'arxivar la denúncia per part de la justícia o simplement s'ho va inventar.
Pel que sembla el mateix jutge va dir en declaracions a la ràdio que la possible prevaricació estaria prescrita per haver transcorregut més de 5 anys des dels fets (estam parlant de l'any 1998). En canvi el mateix no es podria dir d'un possible delicte contra l'ordenació del territori. En tot cas, si la raó per a l'arxiu fos únicament la prescripció (és a dir, que el tema no va arribar als jutjats a temps, tot i que Els Verds el va denunciar públicament en el seu moment) el conseller encara hauria d'explicar què hi ha de fals en els fets de la denúncia.
Per una regla de tres semblant, el pas del temps també hauria de produir la caducitat de la llicència que li va donar l'Ajuntament de Sant Josep, i que va desenterrar l'escàndol. Si la llicència que es va donar l'estiu del 2003 tenia una vigència de 6 mesos (prorogables per 6 més), no està clar per quina raó encara no s'ha declarat la caducitat de la mateixa.

1 Comments:

Blogger Eivissa Confidencial said...

No cridis el mal temps, jordier.
De moment no hem hagut d'intervenir, però seguim completament disposats a fer-ho si és necessari.

8/2/05 4:09 p. m.  

Afegeix un comentari

<< Home