Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dimecres, de juny 15, 2005

El pessimisme del PSOE sobre les carreteres

Sens dubte un dels factors que influirà en l'èxit de la manifestació prevista per al dia 1 de juliol serà l'esforç que faci el PSOE per mobilitzar la seua gent. En aquest sentit, preocupa l'actitud pessimista que varen mostrar els màxims dirigents socialistes a la reunió que es va fer la setmana passada per preparar les mobilitzacions. En efecte, Roque López va haver d'escoltar algun retret quan va donar a entendre que no hi havia res que pogués aturar la construcció de les autovies.
Des d'ara fins al dia de la manifestació es preveu una activitat intensa, ja que dilluns que ve ja comencen a fer-se actes d'expropiació per a l'autovia de l'aeroport. Es dóna per fet que l'inici del procés proporcionarà un bon escenari per escalfar l'ambient, especialment si es produeix algun incident. La Plataforma ja està preparant grups de persones i experts que puguin acompanyar els expropiats si així ho desitgen, amb la finalitat que es respectin excrupulosament els seus drets.
Una altra variable que podria entrar en joc en qualsevol moment és la resposta del PSOE a les iniciatives presentades a Madrid per condicionar el nou conveni de carreteres a la retirada dels projectes de Sant Antoni i l'aeroport. Pel que ens diuen, els socialistes no pareix que estiguin disposats a votar-hi a favor.